Alle Kategorier

Merke introduksjon

Hjem> Om Oss > Merke introduksjon

KIMDRILL har vært engasjert i å levere høykvalitets peleverktøy siden år 2008. Med 10 års erfaring innen dypfundamentboringsindustri, er vårt team av dyktige arbeidere og erfarne ingeniører garantien for å produsere hele spekteret av roterende boreverktøy, inkludert hammergrip, borebøtte, skrue, foringsrør, Kelly bar, tremie pipe etc. Vår fabrikk produserer ikke bare peleverktøyene med internasjonale standarder, men vi kan tilpasse peleverktøyene for å møte kundenes krav i komplekse peleprosjekter. Vi har eksportert 2680/2540 mm foringsrørskjøter for Bauer roterende rigger i 2014 og vunnet gode tilbakemeldinger.


For å kunne yte bedre service til våre kunder i boreprosjekter, utvider vi vår produktlinje med DTH-hammer, bits, forankring for mikropel- og brønnboring. For eventuelle spørsmål under boreprosjektene, velkommen til å kontakte oss og vårt team står alltid klar for å støtte deg så raskt som mulig.


Til nå har vi eksportert en rekke boreverktøy til Malaysia, Singapore, Filippinene, Australia, Canada, USA, Tyskland, Kenya osv. og også bygget forretningsforhold med noen kjente selskaper.


Takk for støtten fra alle klientene, vi har tiårsjubileum. Vi vil fortsette å jobbe med de utmerkede boreverktøyene og gå videre.